måndag 17 januari 2011

När blir det grönt, sa Vera

Svarthönsen tycker att det här innegåendet är rena pjåsket.

Vera försöker trycka sig ut genom dörrspringan för att åtminstone få en liten titt på allt det där vita.  Tora föredrar att se på snön genom fönstret  och Saga som aldrig sett en vinter förut fattar ingenting.

Ramses som är lockig och gles i pälsen han tycker att det är underbart att få vara inne och rå om dom svarta flickorna, dom andra hönsen  har han tillfälligt överlåtit åt Falcon. Han i sin tur tycker att det är så jobbigt så han sitter helst uppe på ett skåp i lugn och ro. Falcon kommer ner från skåpet när maten serveras men annars tycker han att  virrpannorna där nere på golvet är snyggast från luften.

Idag har vi haft underkylt ösregn och fast Vera hade tagit fram stövlarna fick hon snällt stanna inne.
I morgon ska jag köpa ett kålhuvud så dom får nåt att underhålla sig med, vare sig dom nu vill sparka med det eller äta upp det.
//M

2 kommentarer:

  1. Kålhuvud kanske man skulle köpa åt sina hönsapönor...mina förargas just nu av att en styck ko allt som oftast äter upp deras mat....en ko som inte har vett att stanna i sin egen hage...,nästa vecka åker hon till slakteriet, du må tro det blir fest i hönsgården då!

    SvaraRadera
  2. har saknat er...

    SvaraRadera