tisdag 8 mars 2011

Hit med en anka, sa Kajsa

Jag läste Myggans kommentar till förra inlägget och hennes blogg,  för hönsen idag.

Det var populärt, inte helt otippat ville Kajsa ha en anka att reta. Inte för att jag tror att hon vet vad en anka är, men reta - det vet hon vad är.

Och alla skulle ha kålrötter, så nu blir det väl till att ta en tur till staden och se om det finns några ekologiska kålrötter i första hand. På tal om det, det borde jag ju så i år - jag som just har funderat på vad jag ska odla den här säsongen. Vitkål provade jag en gång, den blev jättegod men fy tusan vad miljarders med larver och kålfjärilar jag jagade den sommaren.

Jag tror dessutom att jag kan bekräfta att det är som Myggan misstänker att det triggas igång nån kreativitet när man är med hönsen. Jag har väl aldrig hållit på med så många projekt som efter det att hönsen flyttade hit.

Eller så är det bara så, att dom som har höns är väldigt kreativa personer.
//M

4 kommentarer:

 1. Hej! Jag har hälsat på här i er fina blogg! Vilken rolig läsning!

  Jag lånade bilden på Yrsa till min blogg. Kika gärna in och säg till om ni vill att jag tar bort bilden. Då gör jag det förstås på en gång.

  http://detsomarfint.blogspot.com/2011/03/honsdrommar.html

  Vänliga hälsningar // Lotta

  SvaraRadera
 2. Hehej..engelsson travar förbi..o konstaterar att det varit en låååååååååång vinter i hönshuset.. Må nu våren komma så de får komma ut..

  SvaraRadera
 3. Hej, vilken fantastiskt trevlig blogg ni har!

  Jätterolig läsning, har snart varit igenom alla sidor och hoppas på fler roliga inlägg om era höns!

  SvaraRadera
 4. Hej där!

  Fantastisk läsning! Vilken rolig och härlig blogg! här kommer jag kika in med jämna mellanrum. jag själv planerar hönshus in i minsta detalj innan vi påbörjar bygget min sambo tycker deet är bra att planera! ;)

  Ha det gott!

  Mvh
  Louise

  SvaraRadera