söndag 8 juni 2008

Dag 16, 17 och 18

Dag 16 (6.6)
Gå ut nian, ät så mycket tårta att du mår illa, och vandra sedan ut med dina vänner för att göra stan osäker. Tänk på hönsen i smyg. Du vill ju inte att dina kompisar ska tycka du är konstigare än vanligt (de är tvugna att höra ett och annat om undulaterna lite föör ofta enligt dem)
Byggnadsochvirkesexperten isolerar klart norra väggen. När du väl kommer hem är du för trött för att dokumentera det.
Medhjälpare M ringer hönsdamen och får reda på att det inte finns några dvärgkochin till salu, däremot finns det högst antagligen holländska dvärghöns. Inse att det är en jättesöt ras! Hönsdamen har dessutom en höna som snart får kycklingar, bli erbjuden att få kycklingarna och låna hönan tills kycklingarna är stora nog att klara sig själv. Le tills du får munsår.

Dag 17 (7.6)
Åk till Sverige med din syster. Shoppa upp lite för mycket pengar, dela på er, prata inte med någon annan än expiditer på 8 timmar, det finns plötsligt massor med tid över till hönstänkerier och undulattankar.
Virkesochbyggnadsexperten är ute på de sju haven och leker med sin nya flotte. Inget blir gjort på hela dagen. Således finns inget att dokumentera.

Dag 18 (8.6 - idag)
Medhjälpare M målar alla lister utom taklisterna vita. Du släpar runt på sisådär jättemånga hinkar kompostjord som sedan hälles ut runt kanterna på gården. Flytta sandbadet och bli ovän med en getingdrottning. Trampa ihjäl hennes larver. Spring!
Nämn hönsen minst en gång i timmen. Det kan aldrig bli för mycket hönsprat!

1 kommentar: