onsdag 1 oktober 2008

Dag 127. Inte nu igen Ingeborg!

Ramses fjädrar börjar växa ut. Nu har han en snygg krage och fjädrar på bröstet. Dom gamla fjädrarna plockade Ingeborg bort i somras när hon tyckte att han såg lite varm ut. Då fick han gå med tuppskinnet framme på bröstet och krage bara i nacken.
Det har varit lugnt på plockningsfronten nu, Ingeborg har haft annat att tänka på (= snickeriet).
Igår mitt i allt fick jag se hur hon målmedvetet tog sikte på Ramses bröst varpå han skrek åt henne att försvinna och vände ryggen till. Det var väl ungefär den sämsta idé han hade fått den dagen. Då böjde sig Ingeborg ner och ryckte bort en fjäder under stjärten och det gjorde nog ont för Ramses skrek i falsett.
Nu undrar jag, vill hon se hur han ser ut utan ”kalsonger”? Och i så fall, är det nån som har mönster på yllebyxor till en ganska liten tupp?
- M

5 kommentarer:

 1. Stackars stackars Ramses. Det är inte lätt att ha med hönor att göra, helt klart...!

  SvaraRadera
 2. Hahahah... det kommer bli en hel bok av Ingeborgs upptåg tillslut! Och nog är det lite synd om Ramses allt... sickna besvärliga hönor han har ;)

  SvaraRadera
 3. Han får nog tuppa till sig lite den där Ramses!

  SvaraRadera
 4. Dina hönshistorier är verkliga höjdpunkter. Ska se om jag kan hitta något litet byxmönster. Vad drar han, 35 cl ?

  SvaraRadera
 5. Otroligt roligt att det finns fler hönsmänniskor som tycker att höns är roliga djur och inte bara nåt man ska få ägg av. Och som dessutom kommenterar. Jag läser era bloggar vartefter och du Myggan, jag ska ta och mäta honom när inte hönsen ser, jag vill inte att han skall känna sig generad.

  SvaraRadera